Samarbejdspartnere


LOGO

Jorge Nigro er født i Rosario, Argentina i 1942. Har gået på kunstakademiet i Buenos Aires. Jorge Nigro kom til Danmark i 1983. Han har tegnet vores logo.

www.jorgenigro.dk


DESIGN AF OMSLAG

Tine Larsen, forsidedesigner.

www.larsenlab.dk


DESIGN AF PLAKATER M.M.

Miki Skak er studerende på Kunstakademiet. Han er meget kreativ og har hjulpet os med mange ting, sidst med
den fine Arrabal-plakat til Bogforum, som Arrabal selv var meget begejstret for.
Miki studerer pt. på University of Arkansas, USA.


ILLUSTRATIONER

Cecilia Banfi er cand.mag i italiensk og teatervidenskab. Hun har illustreret forsiden til “Postkort fra de døde”, “Gennem en hinde af is”, "Fando og Lis", "Blind trappe", "Den forunderlige appelsin", og hun har også lavet illustrationerne til vores tidsskrift Lucius nr. 1 og "Galskabens sten".

Cecilia har også oversat Franco Arminios “Postkort fra de døde” som hun præsenterede ved en reception i Thiemers salon og senere i Ræven og Pindsvinet, og Giulio Cavallis "Bølgen".


DESIGN AF BOGOMSLAG

Sigrún Gudbrandsdóttir er grafisk designer og forfatter. Hun har udgivet den meget roste fotobog «Alle er kommet - Portraits and Parties» og science fictionromanen «Sisimka». Sigrún har også arbejdet i billeder, video, musik og installation.
Hun designer de fleste af vores bogomslag.
https://sigrun.nu/


OPLÆSER OG EVENTMAGER

Nicolai Dahl Hamilton er uddannet på Statens Teaterskole 2002 og har været fastansat på Det Kongelige Teater frem til 2005. I 2003 spillede Nicolai Dahl Hamilton rollen som Horatio i "Hamlet" i Kronborg Slotsgård. Han har har et stort skuespillerrepertoire bag sig og medvirkede også i filmen “Jagten” i 2013.
I 2019 optrådte han sammen med Louise Wille for vores forlag med et uddrag af Arrabals "Fando og Lis" på Bellascenen, BogForum. Han har også lavet oplæsninger andre af vores bøger.