KOMMENDE UDGIVELSER:

«Gennem en hinde af is», roman af Maria Lundborg

Gennem en hinde af is er en roman om Anne, der forsøger at finde sin voksne søn.  Thomas har kappet alle bånd til hende. Hendes søgen bringer hende til Indien, smalle gyder i Varanasi, en nat hos en gæstfri indisk familie og et hospital i Mysore. Men den bringer hende også tilbage i tiden til de valg, hun traf, fra hun fik Thomas. Og til mennesker, hun har mødt gennem sit arbejde som dokumentarfilminstruktør. Kvinder især, der ikke har haft samme muligheder for at vælge. Følelserne og konflikterne fletter sig ind i arbejdet med en film, hun ikke kan få til at fungere, og i forholdet til familie, kærester og venner.

Gennem en hinde af is er en roman om det moderne projektmenneskes dybeste konflikt mellem frihed og selvudfoldelsestrang på den ene side og nogle af de mest fundamentale menneskelige behov på den anden.

Udkommer 13. april 2018

***

«Skærsild», roman af Tomás Eloy Martínez

Skærsild (sp. Purgatorio, 2008) er den berømte argentinske forfatter Tomás Eloy Martínez’ sidste roman inden hans død i 2010. Romanen kan læses på mange planer, både som en beretning om det brutale argentinske diktatur 1976-1983, som en sørgelig kærlighedshistorie og som  en moderne genskabelse af Dantes “Skærsild”. Af samme forfatter er tidligere udkommet “Santa Evita” og “Tangosangeren” på dansk.

Udkommer sommeren 2018.

***