MÅNEANSIGT - ny spansk roman

Omkring årsskiftet udgiver vi den spanske forfatterinde Sara Mesas anmelderroste roman "Cara de pan", som vi har valgt at give den danske titel "Måneansigt". Romanen handler om pigen Casi på 14 år og hendes venskab med en ældre og lidt sær mand, som hun har mødt i en park, hvor hun gemmer sig, når hun pjækker fra skole. Vi vil ikke røbe, hvad der sker med de to.

LUCIUS nr 2 - vores nye litteraturtidsskrift

Næste nummer af Lucius har som tema "Forlag på kanten" med bidrag om flere af de små danske forlag og deres udgivelser samt lidt om små forlag i Spanien og Finland. Der vil også være boganmeldelser af bøger fra de små forlag.

NOVELLER AF ESTISK FORFATTER

I foråret 2020 udgiver vi en novellesamling af den estiske forfatter Mehis Heinsaar (f. 1973), der er en af de nye roste forfattere fra Estland. Vi har endnu ikke fået titlen på novellesamlingen, som skal oversættes af Birgita Bonde Hansen, der i 2018 modtog Blixen oversætterprisen og i 2019 modtager Letterstedtska Föreningens nordiske oversætterpris. Om Mehis Heinsaar: http://www.estlit.ee/elis/?cmd=writer&id=48088.