KOMMENDE AKTIVITETER:

Skærsilden:

Litterær salon om den argentinske forfatter Tomás Eloy Martínez’ roman “Skærsild” og Dantes Skærsilden i Kristkirken, Enghave Plads fredag den 8. februar kl. 19 – 21.

Viveca Tallgren vil præsentere Martínez og hans roman, og præst og foredragsholder Martin Herbst vil fortælle om Dantes “Skærsilden”. Martin Herbst har afholdt flere kurser på Folkeuniversitetet om Dantes Guddommelige Komedie.

TIDLIGERE AKTIVITETER:

30.11.2018 Litterær salon i Kristkirken, Enghave Plads.

Vi havde en samtale med Maria Lundborg om hendes roman “Gennem en hinde af is”.

Vesterbro Bogfest, Absalon Kirken, nov. 2018

Bogforum fre 26. okt:

En samtale på vores stand (C3-032) mellem Maria Lundborg og Sten Jacobsen om Marias roman “Gennem en hinde af is”.

Bogforum lør 27. okt.:

Lucas Ruiz og Sten Jacobsen i en samtale om deres novellesamlinger ”Langrendsskiløberen”, ”Blind trappe” og ”Hvem kan gøre en dukke fortræd”.

Bogforum, Bellascenen, 27.10:

En samtale mellem Spanienskorrespondent Sara Høyrup og Viveca Tallgren om den spansk-catalanske forfatter Juan Marsés roman “Den tosprogede elsker” og Catalonien.

Bogforum, søn 28. okt:

Bellascenen: En samtale mellem Navina Østergaard og Viveca Tallgren om den argentinske forfatter Tomás Eloy Martínez’ roman “Skærsild”.

BOGPRÆSENTATION

Cecilia Banfi lavede en fin præsentation af Franco Arminio og “Postkort fra de døde” i Thiemers Salon i Tullinsgade 24.

BOGFORUM 2017

Vi deltog igen i år i BogForum i Bella Center, november 10-12.

Viveca havde en samtale med den russisk-finlandssvenske forfatter Zinaida Lindén den 11.11. på Bellascenen om kulturmøder og globalisering på baggrund af novellesamlingen “Valenciana”. Vi fik en god feedback på samtalen.

Vesterbro Bogfest, Absalon Kirken 7. april 2018

Rosa og Olivia passede vores stand

OPLÆSNING

Den 9. dec. 2016 læste skuespiller Christine Kjærulff op af 6 af vores udgivelser i boghandelen Ræven og Pindsvinet, Vesterborgade 176.

SAMTALE I BOGFORUM 2016

Vi var på BogForum i Bella Center 11.-13. november og var meget glade for at deltage. Det var tre intense dage, som lærte os meget. Den 12.11 havde vi en interessant forfattersamtale på vores stand mellem Lucas Ruiz og Sten Jacobsen om deres respektive novellesamlinger “Langrendsskiløberen” og “Blind trappe”.

GENTOFTE BOGMESSE 2017.

LILLE BOGDAG 2016

Viveca præsenterede Antonio Dal Masetto og skuespiller Christine Kjærulff læste op af hans roman “Der er nogle typer dernede”, en historie fra “Folk fra el Bajo” og “Taxi”, en af Dal Masettos berømte klummer fra avisen Página 12.